Lidt om mig selv.......... 

Man skal jo starte et sted, så kan jeg da lige kort fortælle, at jeg hedder Lenette Pedersen, og som du nok kan regne ud, så bor jeg sammen med Henrik og vores dejlige unger Emilie og Jakob i det pæne hus, som du kan se på fotosiden.

Jeg er (p.t.) 37 år og er født i Haderslev, og opvokset i verdens navle (også kaldet Marstrup) i en ganske almindelig kernefamilie med mine forældre Lis og Hardy og min bette søster Janni (Janse). Et godt og trygt sted at vokse op. Det var det i hvert fald dengang i gamle dage.

 

.....................og her kommer fortsættelsen...........

Arbejdsmæssigt er jeg beskæftiget hos FDE Service Partner, beliggende i flot nyt byggeri lige ved motorvejsafkørsel nr. 75. Jeg har min daglige gang i FDE  Tele, en lille afd. med kun 2 medarbejdere, hvor vi servicerer og rådgiver kunder mht. telefoni, dvs. rabatordninger hos hhv. TDC og Sonofon både på fastnet- og mobiltelefoni. Vi har også aftaler om at sælge tyske telefonkort, samt vi har en rabataftale om Bredbånds internet.

Fritidsinteresserne er meget alsidige: 

En af mine store interesser er Hjemmeværnet. Nærmere bestemt Eskadrille 260 (snart Eskadrille 284) på Flyvestation Skrydstrup. Jeg har valgt primært at beskæftige mig med Sanitetstjenesten, dvs. førstehjælp. Det er der 2 vigtige grunde til:

Begge dele opfyldes til fulde i "min" eskadrille. Se mere om Hjemmeværnet her: www.hjv.dk

Derudover ja, så 

 

Mere senere....... :-)

Retur til forsiden