Til forsiden

Jakob Sørensen

Han blev født på Sønderborg sygehus, mandag den 31. Juli 2000 kl. 8.40. ---- Han vejede 4390 gram og var 53 cm lang.

Han har helt hvidt hår. ---- øjne.

Han er vores sidste skud på stammen.

Fødsel

Han blev også født ved kejsersnit ligesom sin søster. Denne gang var veerne gået i gang om søndagen om aftenen, og da vi kom til hospitalet havde Lenette udvidet sig som man forventede. Vi fik en fødestue. Lenette's veer var helt anderledes end ved Emilie. Hun udvidede sig jo også. Lenette gav med det samme besked om at hun ikke ville gennem det samme som sidste gang. Om natten/morgenen stoppede hun med at udvide sig. Veerne var der stadig. De gjorde ondt. De forsøgte med drop. Men hurtigt fandt de ud af, at det ikke hjalp noget. De stoppede, og sagde at Jakob, også skulle ud ved et kejsersnit. Denne gang var det ikke heller ikke akut, så Lenette ville gerne rygmarvsbedøves. Dette gør at jeg måtte være med til fødslen. Jeg blev endnu engang iklædt hvidt tøj med et stort "FAR" på. Så kunne de ikke forveksle mig med en ansat. Jakob var også stor så hende der stod for kejsersnittet havde svært ved at få Jakob ud. Jakob havde også trykket sig ned i bækkenet, så han skulle først trykkes op, for at kunne komme ud gennem maven. Børnelægen fra barselsgangen kom ned på operationsstuen og så at den kvindelige læge der stod for kejsersnittet, havde svært ved det. Han gik hen bag det forhæng som vi var bag ved, og trykkede/hjalp til ved at skubbe Jakob ud. Han trykkede med forhænget mellem hænderne og Lenette's mave, da han jo ikke har det sterile tøj og handsker på. Så kom Jakob ud. Flot og velskabt. Denne gang fik jeg ham med op barselsstuen. Proceduren var lavet om, så nu havde barselsgangen ansvaret for den nyfødte efter et kejsersnit. Jeg sad med ham lidt, og havde ham i vuggen også. Efter noget tid sagde jeg om de ville kigge efter ham, for så ville jeg ned og ringe til de forskellige. Denne gang var der ingen tilskuer da det jo også gik stærkere. Jeg fik ringet rundt og gjort en masse glade. Lenette var kun indlagt 3 dage. Nu var vi jo lidt bedre rustet til at at tage hjem, nu når vi havde prøvet det med Emilie.

Jeg havde fri søndag aften da vi kørte på hospitalet. Jeg skulle møde tidligt mandag morgen, ved 5 tiden. Jeg gik ned om natten mellem veerne, og ringede at jeg ikke kom her til morgen. Det kunne de godt forstå. Heldigvis skulle jeg have rådighed, så de manglede mig ikke til at køre et tog.

Dagpleje/Børnehave

Det kunne heller ikke passe bedre. Emilie skulle i børnehave fra 1. januar 2001, og der skulle vi bruge plads til Jakob. Vi kunne godt have ventet til 1. februar med plads til Jakob, men for at være sikre på pladsen, havde vi sagt at den 1. januar skulle vi bruge plads. Jakob overtog heldigvis Emilies plads over ved Åse Büchmann Mygind. Det var vi glade for. Vi var ikke glade for at skulle have en anden. Vi vidste at det fungerede ved Åse. Vi har også altid været glade for Åse, så hvorfor skifte?

Jakob startede i børnehaven Kornblomsten 01-08-2003. Han trives fint der og er gladere for at blive afleveret end Emilie har været.

Jakob er en dreng.

Jakob er en dreng der næsten altid har en bule, og det bliver ofte en rigtig tegneserie bule. Stor. Elsker at lege med biler/bilbane, og Brio togbanen.

Jakob overtog Emilies cykel og cykler selv i børnehaven med støttehjul.

Stædig dreng? (2003) Gider ikke tage tøj på og rydde op. Kan godt men det er jo lettere at få de voksne til det. Han bliver sur og ligger på gulvet og piver.

Vi vil forsat skrive her. Det er ikke ofte men engang imellem. Så kig forbi engang imellem, og se om der er noget nyt.

Retur til forsiden